COEL TOETSCENTRUM ROTTERDAM-RIJNMOND

De ideale locatie voor het afleggen van COEL examens in ROTTERDAM-RIJNMOND en omgeving!

  • Bijna iedere werkdag geopend.
  • Gratis parkeren voor de deur.

Wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Terug naar boven

Examens

In ons COEL Toetscentrum in Rotterdam-Rijnmond worden alle gangbare examens afgenomen op het gebied van Financiële dienstverlening/ Wft, Boekhouden, Makelaardij, Burgerzaken en Styling & Design. Zowel voor initiële certificeringexamens als hercertificerings- en PEplus-examens kunt u terecht in ons toetscentrum dat is aangesloten bij COEL. Onze toezichthouders zijn gecertificeerd en daarmee is gewaarborgd dat kandidaten examen doen binnen een ideale situatie.

Flextoets

De examens worden aangeboden in de vorm van een flextoets. Een flextoets is een moderne vorm van individueel toetsen en heeft vele voordelen voor de kandidaat. De kandidaat is niet afhankelijk wanneer een examen wordt aangeboden: een flextoets doen kan namelijk zo vaak als er een toetsplek beschikbaar is. Hiermee heeft de kandidaat dagelijks de mogelijkheid om een toets af te leggen.

De kandidaat beantwoordt de toetsvragen vanaf een computerscherm. Net als bij een papieren toets is het altijd mogelijk de antwoorden te wijzigen, vragen door elkaar te maken, terug te bladeren, enzovoorts. De kandidaat krijgt, met uitzondering van de Wft-examens na afloop van het examen direct de uitslag mee. Wft-examenkandidaten krijgen de uitslag dezelfde dag nog via de mail.

COEL Toetscentrum Rotterdam-Rijnmond

COEL Toetscentrum Rotterdam-Rijnmond beschikt over 8 toetsplekken. Het examen wordt gemaakt op een laptop met mogelijkheid tot vergroot lettertype voor slechtzienden. Kandidaten met dyslexie kunnen extra tijd ontvangen via hun exameninstituut.

Uw examen doen bij COEL Toetscentrum Rotterdam-Rijnmond betekent:

  • examen doen in een rustige omgeving
  • prima bereikbaarheid met de auto of het openbaar vervoer
  • voldoende gratis parkeermogelijkheid rondom het gebouw
  • kluisjes en oordopjes aanwezig
  • geldige legitimatie is verplicht

Back to Top

Contactformulier

Heeft u een vraag?
Bel +31 (0)10 720 0935 of vul onderstaand contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Stuur ons een berichtTerug naar boven